Digitaal café

Momenteel is het Digitaal café tijdelijk niet actief. Het bestuur van SV-Rijen onderzoekt of een herstart op korte termijn mogelijk is.

 

Activiteit: ontmoetingen en activiteiten rond digitale apparatuur.

Activiteiten in samenwerking met SeniorWeb.

Plaats: de Oase.

Tijd: om de veertien dagen, bij voorkeur in de even weeknummers op vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.

Data: zie agenda.

Organisatie en contactpersoon: vacant.

Deelname: De activiteiten die worden uitgevoerd in het kader van SeniorWeb Leercentrum Rijen zijn ook toegankelijk voor mensen die (nog) geen lid zijn van SV-Rijen.

Kosten: Geen.

Programma: Bezoekers van het Digitaal Café die zich daarvoor aanmelden krijgen enkele dagen voor de bijeenkomst via e-mail bericht over de geplande activiteiten.

Het programma wordt voortdurend aangepast aan de interesse van de deelnemers en de tijd die nodig is om iets te behandelen. Wel is er steeds een inleiding of voordracht waarbij ieders input kan leiden tot een aanvullend verhaal. De bedoeling is dat men steeds weer een en ander kan uitproberen op het eigen apparaat. Ook is de inleiding bedoeld om enigszins de draad vast te houden.

Het moet vooral ook leuk en gezellig zijn. En altijd is er aandacht voor de inbreng van leden met interessante apps, spelletjes, handigheidjes, probleemoplossing enz.