Sociëteit de Oase

Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur

De societeit is gesloten op:

• Carnavalsdinsdag (optocht)
  • Tweede paasdag
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Tweede pinksterdag
  • Rijense jaarmarkt
  • Tweede kerstdag tot en met Nieuwjaarsdag

Adres: Nassaulaan 62-64 te Rijen.
Telefoonnummer: 0161 22 71 97

De Oase, Wat is er allemaal te doen?

De Oase is het centrum voor heel veel activiteiten van SV-Rijen. Onderstaande agenda geeft weer wat er allemaal in de Oase te doen is. Wil je met een groep een activiteit in de Oase doen, kijk dan in deze agenda wanneer er ruimte vrij is. Stuur een mailtje naar Sjef Douma die alle activiteiten coördineert. Meld hem wat je wilt doen, waar en wanneer en met hoeveel personen. Van hem krijg je een bevestiging en hij zet je evenement in de Oase-agenda.

De sociëteit heeft een eigen entree, zodat tijdens vakantieperiodes van De Boodschap de activiteiten in de sociëteit gewoon door kunnen gaan. Van de ruim 1400 leden bezoekt een grote groep senioren regelmatig de activiteiten. Naast de vaste activiteiten organiseert de Activiteitencommissie jaarlijks een aantal speciale activiteiten, zoals eten voor mensen die alleen zijn, fietstochten en excursies. In het winterseizoen kan men aan allerlei cursussen deelnemen.

Op vrijdagmiddag is iedereen van harte welkom. Er wordt gekaart, gezellig gebabbeld en koffie gedronken. Om half twee begint in de oneven weken het gratis computerspreekuur. Op de laatste vrijdagmorgen van de maand is er De Wegwijzer. Je krijgt er antwoord op je maatschappelijke vragen. Bovendien is er dan ook het Repair Café.

Vrijwilligers

De bar van de sociëteit wordt gerund door een team van vrijwilligers. Dit team verzorgt dagelijks de consumpties voor de bezoekers en zorgt dat de sociëteit netjes en schoon is. Riet Kock en Joke van Gils zijn de sleutelhouders en iedere morgen, middag en avond wordt door deze vrijwilligers de Oase geopend en gesloten. Daarnaast regelen zij de diensten van de vrijwilligers in de Oase.

Als je belangstelling hebt voor een vrijwilligersfunctie in Sociëteit de Oase neem dan contact op met Willy Simons-de Nijs (e-mail) of met een van de gastvrouwen in de Oase. Ook gastheren zijn van harte welkom!

Onze gastvrouwen in de Oase