Sociëteit de Oase

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur

De societeit is gesloten op:

  • Carnavalsdinsdag (optocht)
  • Tweede paasdag
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Tweede pinksterdag
  • Rijense jaarmarkt
  • Tweede kerstdag tot en met Nieuwjaarsdag
Bereikbaarheid

Adres: Nassaulaan 62-64 te Rijen.
Telefoonnummer: 0161 22 71 97

De Oase, wat is er allemaal te doen?

De Oase is het centrum voor heel veel activiteiten van SV-Rijen. Onderstaande agenda geeft weer wat er allemaal in de Oase te doen is. Wil je met een groep een speciale activiteit in de Oase organiseren, kijk dan in deze agenda óf en wanneer er ruimte vrij is. Is de ruimte al bezet, overleg dan eerst zelf met die activiteitengroep om te kijken of er onderling iets te regelen valt. 

Stuur vervolgens een mailtje naar Teuni van Boxel die alle activiteiten coördineert. Meld haar wat je wilt doen, waar, wanneer en met hoeveel personen. Van haar krijg je een bevestiging en zij zorgt ervoor dat het evenement in de Oase-agenda gezet wordt. 

 

 

De sociëteit heeft een eigen entree, zodat tijdens vakantieperiodes van De Boodschap de activiteiten in de sociëteit gewoon door kunnen gaan. Van de bijna 1500 leden bezoekt een grote groep senioren regelmatig de activiteiten. Naast de vaste activiteiten organiseert de Activiteitencommissie jaarlijks een aantal speciale activiteiten, zoals eten voor mensen die alleen zijn, fietstochten en excursies. In het winterseizoen kan men aan allerlei cursussen deelnemen.

In de even weken begint om tien uur het Digitaal Café. Iedereen kan daar binnenlopen om te praten over computers, laptops, tablets en smartphones. 

Op vrijdagmiddag is iedereen van harte welkom. Er wordt gekaart, gezellig gebabbeld en koffie gedronken.

 

Vrijwilligers

De bar van de sociëteit wordt gerund door een team van vrijwilligers. Dit team verzorgt dagelijks de consumpties voor de bezoekers en zorgt dat de sociëteit netjes en schoon is. Riet Kock en Joke van Gils zijn de sleutelhouders en iedere morgen, middag en avond wordt door deze vrijwilligers de Oase geopend en gesloten. Daarnaast regelen zij de diensten van de vrijwilligers in de Oase.

Als je belangstelling hebt voor een vrijwilligersfunctie in Sociëteit de Oase neem dan contact op met Wil Simons-de Nijs (e-mail) of met een van de gastvrouwen in de Oase. Ook gastheren zijn van harte welkom!

 

 

de Oase

Onze gastvrouwen en gastheer in de Oase (februari 2021)