zaterdag 25 februari 2023

Carnavalsbingo was weer gezellig

Maandag 20 februari was de Oase al snel gevuld met bingoliefhebbers. Velen waren op tijd gekomen om een plekje te bemachtigen. Het aantal bezoekers overtrof ook deze keer onze verwachtingen. Ongeveer 70 leden, waarvan dit jaar heel veel in carnavalskostuum, zaten op tijd klaar voor de Carnavalsbingo.

Om klokslag twee uur werden de balletjes door Luuske uit de molen getoverd. De spanning steeg steeds bij nog maar één of twee getallen op de kaart. Alle bingo’s waren die middag goed, geen valse bingo's dit keer. De gewonnen cadeaubonnen werden na elke ronde uitgedeeld aan de gelukkige winnaars. Aan tafel werd goed opgelet, dus kon er niet bijgepraat worden. Dit gebeurde in de pauzes. Iedere keer blijkt weer dat elkaar ontmoeten en elkaars verhalen aanhoren er ook zeer zeker bijhoort; de zo belangrijke sociale momentjes. De lekkere hapjes waar de gastvrouwen voor hadden gezorgd en een drankje erbij, maakten de middag extra gezellig.

Tenslotte werd er vanwege de vele kaarten die waren verkocht nog een extra ronde gespeeld, uiteraard met de bekende cadeaubon als extra prijs.

Met recht kan worden gezegd dat het erg gezellig was. Dit geldt voor alle bingomiddagen die worden gehouden in de Oase, maar zeker voor de Carnavalsbingo en de Kermisbingo.

Klik op een foto voor volledig beeld