vrijdag 01 juli 2016

Geslaagde clinic midgetgolf van de Meppers!

De midgetgolfclub de Meppers organiseerde in het kader van het 10-jarig bestaan van de Leemput een gratis clinic midgetgolf voor alle senioren van Rijen.

De belangstellenden die mee hebben gedaan met de clinic midgetgolf zullen daar geen spijt van gehad hebben. Het was prachtig weer; de Leemput was met de vele bloeiende planten op zijn mooist; ze werden hartelijk welkom geheten en kregen bij het spelen alle aandacht.

De midgetgolfers komen altijd op dinsdag bij elkaar, ’s zomers in de ochtend en ’s winters in de middag. Ter gelegenheid van de clinic waren ze vorige week langer gebleven om de belangstellenden voor de clinic op te vangen. Met het mooie weer was dat geen straf, want er kon op het terras van De Leemput gezellig geluncht worden.

Wie de clinic niet heeft bezocht, maar het midgetgolfen toch eens wil proberen, kan altijd een afspraak maken met secretaris Tiny Stax, telefoon 0161 72 92 88. Klik HIER om hem een e-mailtje te sturen.

Het midgetgolfen gaat de hele zomerperiode door, er is geen vakantiestop. Meer informatie vind je HIER op de activiteitenpagina.