woensdag 13 april 2022

Dagactiviteit 'VoorMekaar' terug in De Regent

Vanwege de coronacrisis kon dagactiviteit ‘VoorMekaar’ lange tijd niet terecht in De Regent. Een tijdelijke verhuizing naar de Oase van SV-Rijen en naar het Palet zorgde ervoor dat de gasten elkaar toch konden blijven ontmoeten. Nu kunnen de gasten van 'VoorMekaar' weer terug naar hun vertrouwde stek, De Regent.

De gasten van ‘VoorMekaar’ komen een vaste dag in de week bij elkaar voor koffie en een lunch. Daarna is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een activiteit. Denk aan bijvoorbeeld puzzelen, Rummikub of een ander spelletje, gymmen, een boek lezen, wandelen, enz.

Niets moet, alles mag. De bedoeling is dat mensen die minder mobiel zijn en weinig sociale contacten hebben, andere mensen ontmoeten want alleen thuis is ook maar alleen.

‘VoorMekaar’ heeft momenteel plaats voor enkele nieuwe gasten. Op afspraak kun je kennis komen maken om te kijken of het iets voor jou is. Heb jij interesse, of ken je iemand die wellicht interesse zou hebben? Neem dan contact op met het secretariaat van dagactiviteit 'VoorMekaar'. Bel 06 - 4564 4773 of mail naar dagactiviteitvoormekaar@sv-rijen.nl

Lees ook het artikel in weekblad Gilze en Rijen (13 april 2022)