zaterdag 13 november 2021

de Oase is weer open

Vrijdagavond zijn er tijdens de persconferentie nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. De Oase gaat weer open op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Alle SVR-activiteiten in de Oase kunnen vanaf maandag 15 november weer doorgaan.

Er zijn daarbij wel enkele ‘spelregels’:

-          Medewerkers van CC de Boodschap controleren bij de hoofdingang jouw QR-code en identiteitsbewijs. In de Oase zal daarop niet meer worden gecontroleerd.

-          Tijdens de activiteiten in de Oase is een vaste zitplaats verplicht, óf dient er minstens anderhalve meter afstand gehouden te worden van overige bezoekers en ook van de gastvrouwen/-heer.

-          Houd je goed aan de bekende basismaatregelen. Blijf thuis bij klachten die kunnen wijzen op corona, óók als je gevaccineerd bent. Kom niet naar de Oase als je zelf (nog) geen klachten hebt, maar wel in contact bent geweest met een persoon die positief getest is op corona. Bij twijfel … blijf thuis!

SeniorenVereniging Rijen volgt de coronaregels van de overheid. In deze onzekere tijd kunnen deze regels tussentijds aangepast worden. Alle activiteiten zijn daarom onder voorbehoud. Houd de actuele ontwikkelingen in de gaten. Op www.sv-rijen.nl kun je steeds de laatste nieuwtjes vinden.