dinsdag 01 juni 2021

Hoera, de Oase gaat weer open!

De Oase mag eindelijk weer open voor onze leden. Komende week wordt alles nog een keer uitgebreid schoongemaakt zodat alles netjes in orde is als jullie weer komen. Momenteel wordt er druk gewerkt aan het maken van een schema voor de gastvrouwen, want na een jaar sluiting moet alles natuurlijk weer even opnieuw opgestart worden.

Vanaf maandag 14 juni is iedereen weer van harte welkom!

Er wordt nog druk verbouwd in De Boodschap. Daarom maken we voorlopig gebruik van de zij-ingang van de Oase. Er gelden nog wel enkele regels als je komt. In de Oase liggen, net als vorig jaar, registratieformulieren. Die moet je bij binnenkomst even invullen. Ondanks dat de meesten van ons inmiddels zijn gevaccineerd moeten we nog wel anderhalve meter afstand houden van elkaar. Er mogen maximaal 30 personen in de Oase en 13 personen in de biljartruimte. Een mondkapje is verplicht, ook in de gangen van De Boodschap, maar het mag af als je aan tafel zit.

Al die regels zijn misschien niet leuk, maar … we mogen tenminste weer iets gaan doen! Het afbouwen (en afschaffen) van de regels komt daarna ook wel weer.

Er zijn groepen die graag zo snel mogelijk willen starten, maar er zijn er ook die pas na de zomer gaan beginnen. Daarom het verzoek om uiterlijk vrijdag 4 juni aan Wil Simons door te geven als je van plan bent om al te starten. Als zij weet wanneer je komt, dan kan zij ervoor zorgen dat er voldoende gastvrouwen aanwezig zijn.

Informeer bij het bestuur van je eigen activiteitengroep als je nog vragen hebt. Op de website vind je steeds het allerlaatste nieuws en een actuele agenda van extra activiteiten.

Tot gauw !!!