dinsdag 21 april 2020

Wat vind ik allemaal op sv-rijen.nl?

Deze week publiceerden we in het Weekblad Gilze en Rijen hoe SeniorenVereniging Rijen communiceert met behulp van de website SV-Rijen.nl. Boven de foto van de webpagina lees je welke informatie je kunt vinden onder de menuknoppen aan de bovenzijde van het scherm. Handig! Want alles over SV-Rijen staat op onze website!

 

Op een Smartphone ziet het scherm er iets anders uit!

De pagina in het weekblad toont het beeldscherm dat je op een tablet, een noteboek of een PC ziet. Op een smartphone of een kleine tablet is het beeld anders. Alles wat op een grote computer naast elkaar staat, dat staat daar onder elkaar. Lees onder de afbeelding verder.

 

De plaatjes van hoe het er op een smartphone uitziet, staan in het foto-album hieronder.

Je ziet op een smartphone ook geen menu. Dat zit onder de 'hamburger'. Dat is het symbool met de dwarsstreepjes, rechtsboven. Als je dat openklikt, zie je het menu. De eerste menuknop is: Over Ons. Als je die openklikt, kun je kiezen uit: Oase, Dit doen wij, historie, bestuur enz. Bij de menuknop Activiteiten wil je bijvoorbeeld weten wat er over jouw activiteitengroep allemaal is geschreven en welke foto's er zijn. Je klikt dan op activiteitengroepen. vervolgens op je activiteitengroep. Dan zie je de informatie over je groep en daarna, onder die informatie, vindt je de artikelen met uiteraard de foto's.

Je ziet op een smartphone de Extra Nieuwsbrieven ook niet meteen. Bovenaan staan de laatste nieuwsberichten. Wil je naar de laatste Extra Nieuws, dan moet je even naar beneden scrollen. Klik vervolgens op de afbeelding van de nieuwsbrief.

Kwestie van even uitproberen!