Bezoek aan de tweede Kamer in Den Haag

donderdag 17 oktober 2019 - 11:00 tot 21:00

locatie: Vertrek vanaf de Oase

 

Ben je politiek geïnteresseerd? Wil je weten hoe het reilt en zeilt in de Tweede Kamer? Ga dan donderdag 17 oktober een dagje met ons mee naar Den Haag.

Om 11.15 u vertrek de bus vanaf de Boodschap richting Den Haag waar we om 13.00u zullen aankomen bij de Tweede Kamer. Na ontvangst met een kopje koffie of thee hebben we een gesprek met Tweede Kamerlid René Peters (CDA). Hij zal een uitgebreide uitleg geven waarna we een rondleiding krijgen van ruim een uur. Vervolgens kunnen we nog een half uur plaatsnemen op de publieke tribune in de plenaire zaal.

Om 16.00 u wordt deze interessante middag afgesloten en stappen we weer in de bus. Die zal ons naar Scheveningen brengen, waar we een heerlijk diner krijgen aangeboden in een restaurant op de boulevard. Na het eten brengt de bus ons weer terug naar Rijen waar we om 21.00u verwachten aan te komen.

Heb je zin om mee te gaan? Lees dan onderstaande informatie goed door.

Er gelden in de tweede kamer strenge veiligheidseisen. Daarom zijn wij als organisatie verplicht om van alle deelnemers de gegevens, zoals ze in je paspoort of op je ID kaart staan, tijdig door te sturen aan de Tweede Kamer.

Dat betekent dat de inschrijving voor deze excursiedag al op vrijdag 13 september zal zijn. Vanaf 10.00 u kun je hiervoor terecht in de Oase. Belangrijk is dat je je persoonlijk komt aanmelden. Nóg belangrijker: Breng een kopie mee van je paspoort (of ID kaart) en vergeet ook je KBO-pasje niet.

Op de bezoekdag zelf moet je natuurlijk ook een identiteitsbewijs bij je hebben. De kosten voor deze dag, inclusief diner, bedragen €36,00 per persoon. Betalen gaat bij de inschrijving via eenmalige machtiging voor automatische incasso.