Lezing Kunstkring

vrijdag 01 oktober 2021 - 10:00 tot 12:00

locatie: de Oase

Op vrijdag 1 oktober geeft Karin Schade een interessante lezing voor de leden van onze Kunstkring.

Het thema: instrumenten uit het symphonie-orkest.

Iedereen heeft wel eens een symfonie orkest gezien. Jullie weten dan dat er veel verschillende instrumenten in het orkest spelen. Welke instrumenten hebben een vaste plaats in het orkest. En hoe klinken al deze instrumenten? Karin gaat de leden van de Kunstkring daar vandaag wat over vertellen, maar vooral veel laten zien en horen. Mooie muziek van verschillende componisten waarin we goed kunnen zien en horen wat voor rol de verschillende instrumenten hebben.

Ben je nog geen lid van de Kunstkring maar lijkt het je wel interessant om lid te worden van deze activiteitengroep? Klik HIER om je aan te melden.

Uiteraard houden we ons allemaal aan de dan geldende RIVM-maatregelen.