'ONS Zomerfair'

donderdag 22 juli 2021 - 10:30 tot 16:30

locatie: NH Koningshof, Veldhoven

In de hoop dat het coronavirus tegen die tijd onder controle is, wil KBO-Brabant een ‘Ons Zomerfair’ organiseren, op de locatie waar elke jaar de Senioren Expo gehouden wordt: NH Koningshof, Locht 117 in Veldhoven.

KBO-leden exposeren, demonstreren en verkopen er hun ambachtelijke creaties. Er zijn breisters, schilders, houtbewerkers, edelsmeden, glazeniers, keramisten en tekenaars. Een festijn waar we al tijden naar verlangen. Met muziek, exposities, demonstraties en workshops van creatieve, culturele en ambachtelijke werken. En uiteraard ook met eten, drinken, voorlichtingsstandjes en heel veel gezelligheid.

Als je wil komen moet je, vanwege de coronaregels, vooraf aanmelden en per persoon een formulier invullen. Je ontvangt daarna een bevestiging. Die neem je 22 juli mee, evenals je KBO-pasje. Aanmelden doe je niet via de SVR maar online via de website van KBO-Brabant. Je kunt ook telefonisch aanmelden: tel: 073 - 644 40 66.

Zorg ervoor dat je voldoende contant geld meeneemt, er is namelijk geen pinautomaat op het terrein. Omdat het aantal bezoekers gedoseerd wordt, vanwege coronatijd, zijn er zogenaamde tijdslots ingesteld. Dat betekent dat je een bepaald tijdstip kunt kiezen dat je wil aankomen. Het maakt niet uit hoe lang je daarna wil blijven.

LET OP: Je moet zelf vervoer regelen. Er rijdt géén bus van SV-Rijen naar Veldhoven.

NB: SVR-lid Paula van Baal schildert prachtige iconen en is als deelnemer aanwezig. Ga eens gezellig bij haar kijken als je naar de Zomerfair gaat.

Update 10 juni:

Je kunt opgeven tot woensdag 30 juni 17.00 uur.

Vanaf 15 juni kunnen ook niet-KBO-leden zich opgeven.