SeniorWeb Rijen: Doe meer met onze website

vrijdag 13 september 2019 - 14:00 tot 16:00

locatie: de Oase

Op onze website sv-rijen.nl kun je alle informatie over onze vereniging vinden: alle wekelijkse activiteiten van de groepen en informatie daarover, alle speciale activiteiten, aankondigingen, verslagen, foto's, informatie over hulpverleners, beleidsplannen enz. Alles wat je wilt weten van en over onze vereniging staat op de website!

Maar hoe vind je die informatie? Daarover gaat deze voorlichtingsbijeenkomst. Breng je tablet, je iPad, je smartphone of je laptop mee. Webmaster Joost Scheifes laat je alles zien en ontdekken. We samen aan de slag.

Sinds 1 september is SV-Rijen een leercentrum van SeniorWeb. Op vrijdagmorgen om de twee weken is er een Digitaal Café in de Oase. Iedereen met belangstelling voor PC, laptop, tablet of smartphone is er welkom.