Seniorengymnastiek

Plaats: de Rabozaal van De Boodschap

Tijd: maandagochtend van 9.15 - 10.15 uur

Bestuur:
voorzitter: Colette Hultermans (waarnemend)
secretaris/penningmeester: Helma van Gils

Contactpersoon:
Colette Hultermans, Margrietstraat 8, tel. 0161 22 29 56, e-mail

Deelname: alleen voor leden van SeniorenVereniging Rijen

Contributie: € 22,00 per jaar

Meer informatie:

BEWEGEN IS GOED VOOR IEDEREEN!

De helft van de Nederlanders beweegt te weinig. Daar hoor jij toch niet bij? Als je voldoende beweegt, heb je minder kans op hart- en vaatziekten, botontkalking, overgewicht, suikerziekte, hoge bloeddruk en spierpijn. Reden genoeg om meer te gaan bewegen!

"Meer bewegen voor ouderen" (MBvO) is een vorm van bewegen waarbij met behulp van spelmateriaal de spieren worden versterkt. Dit gebeurt onder leiding van een MBvO-leidster met de nodige diploma's: Sport en Beweegleidster, Docent valpreventie en In Balans en beweeginstructeur.

De MvBO-lessen zijn in de Rabo-zaal van de boodschap op maandagmorgen van 9.15 tot 10.00 uur. En daarna is er tijd voor een kopje koffie of thee.

Heb je belangstelling? Wil je een sportieve en gezonde uitdaging aangaan? Kom dan vrijblijvend een les meedoen.

Wil je meer weten? Bel dan de contactpersoon van Seniorengymnastiek: Zie hierboven.