Cursus scootmobiel en e-bike

Laatste nieuws

Nieuwsbrief mei staat op de website

Nieuwsbrief mei staat op de website

geplaatst op: vrijdag 23 april 2021

De lockdownregels worden eindelijk iets versoepeld. CC De Boodschap blijft nog tot nader bericht gesloten en daarmee helaas ook de Oase. We hebben goede hoop dat er gauw meer mogelijk wordt. Dan kunnen we de nieuwsbrieven eindelijk weer vullen met leuke verslagen en foto's van de vele SVR-activiteiten.
We mogen weer buiten sporten!

We mogen weer buiten sporten!

geplaatst op: woensdag 21 april 2021

Na maandenlange lockdown begint SeniorenVereniging Rijen weer voorzichtig actief te worden. CC De Boodschap, en daardoor ook de Oase, zijn nog gesloten maar de buitenactiviteiten zijn weer hervat. Tot grote vreugde van de leden die door de langdurige stop hun conditie en humeur achteruit zagen gaan.
Nog even volhouden!

Nog even volhouden!

geplaatst op: woensdag 24 maart 2021

In de persconferentie van 23 maart is aangegeven dat de lockdown wordt verlengd tot en met 20 april. Dat betekent dat we nog steeds niets kunnen organiseren in de Oase. Ook in CC De Boodschap en Den Butter kunnen we nog niet terecht.

 

lees verder

aprilnummer van nieuwsbrief op website

aprilnummer van nieuwsbrief op website

geplaatst op: donderdag 18 maart 2021

Op deze website kun je de digitale versie van de nieuwsbrief van april 2021 lezen. Aan de linkerkant van de homepage staan de twee meest recente nieuwsbrieven. Klik daar op de foto van de nieuwsbrief om hem te kunnen lezen. Alle overige nieuwsbrieven vind je daaronder bij 'overzicht nieuwsbrieven'.

 

lees verder

Sluiting Oase weer verlengd

Sluiting Oase weer verlengd

geplaatst op: woensdag 10 maart 2021

De Boodschap moet, net als de Oase en Den Butter, de deuren nog langer gesloten houden voor onze leden. Dit keer tot woensdag 31 maart. Tot nader bericht vervallen daarom alle SVR-activiteiten in de Oase, in De Boodschap en in Den Butter.

 

lees verder