Jeu de boules Het juiste spoor

Activiteit: jeu de boules

Plaats: De Leemput

Speeltijden:
Zomer: van laatste weekend maart tot laatste weekend oktober
dinsdag van 10.00 - 13.00 uur
donderdag van 14.00 - 17.00 uur
vrijdag van 14.00 - 17.00 uur

Winter: van laatste weekend oktober tot laatste weekend maart:
dinsdag van 13.30 tot ongeveer 16.30 uur
donderdag van 13.30 tot ongeveer 16.30 uur
vrijdag van 13.30 tot ongeveer 16.30 uur

Bestuur:
voorzitter: Wim Schaffelaars
secretaris: Henny van Oosterhout
penningmeester: Trees Enders
lid: Teuni van Boxel, Elly van der Sanden

Contactpersoon: Henny van Oosterhout, telefoon 0161 22 79 39, e-mail

Deelname: deelname staat open voor leden van SeniorenVereniging Rijen en van de andere ouderenbonden in Gilze, Hulten en Molenschot.

Kosten: de contributie aan sportpark De Leemput voor jeu de boules is € 45,00 per lid per jaar.
Het lidmaatschap van Vereniging Het juiste spoor kost € 10,00 per persoon per jaar.

Bijzonderheden:

De Leemput is open sinds zaterdag 3 juni 2006. Voor leden van SeniorenVereniging Rijen en die van de de ouderenbonden van Gilze, Hulten en Molenschot zijn de banen beschikbaar. Het park en de sporten zijn ook toegankelijk voor rolstoelers. De jeu de boulesbanen zijn geschikt om er competitiewedstrijden op te spelen.

Je bent van harte welkom om jeu de boules te komen uitproberen en daarna te besluiten of het iets voor jou is en lid te worden van de club. Er zijn mensen die u wegwijs kunnen maken als je komt spelen. Je bent welkom!