Sjoelclub voor senioren

Plaats: de Oase

Tijd: maandagmiddag van 14.00 - 16.30 uur onderlinge wedstrijden

Contactpersoon:
Frans van Gils tel. 0161 22 59 85,  of stuur een e-mail.

Penningmeester: Dinie Witte.

Deelname: voor leden van SeniorenVereniging Rijen

Kosten: De contributie is € 25,00 per jaar, plus twee euro voor het reservepotje

Bijzonderheden:

De sjoelclub is opgericht in 1991 en telt momenteel 23 leden. Er wordt in de A-, B-, C- en D-klasse gespeeld, dus iedereen speelt op zijn/haar niveau. Het motto is, samen gezellig bezig zijn. De competitie begint in de maand augustus en loopt door tot juni. In de vakantie wordt er vier weken niet gespeeld. maar er is gelegenheid om door te sjoelen voor diegenen die dat willen. Heb je belangstelling, loop rustig binnen. Nieuwe leden mogen één maand vrij sjoelen voordat ze als lid worden ingeschreven!

Sjoelclub vierde 25-jarig bestaan

Op 4 juli 2016 vierden onze sjoelers het 25-jarig bestaan van hun club. Lees HIER het verslag van de viering van dit jubileum. Tot slot van het feest werd een groepsfoto gemaakt.