Meeloopdag Koersbal

donderdag 09 maart 2023 - 13:30 tot 16:00

locatie: de Oase

 

De activiteitengroep Koersbal gaat een ‘meeloopdag’ organiseren om SVR-leden bekend te maken met het koersballen. Natuurlijk kun je sowieso altijd een keer gaan kijken of meedoen, maar naar een vooraf geplande ‘meeloopdag’ gaan is voor veel mensen laagdrempeliger, omdat er dan meer belangstellenden tegelijk komen.

Je krijgt uitleg over de activiteit zelf, je mag zelf meedoen, je krijgt te horen wat de eventuele kosten zijn, wanneer en waar de activiteit plaatsvindt en je kunt al jouw vragen stellen.

Donderdagmiddag 9 maart is iedereen vanaf 13.30 uur in de Oase welkom om kennis te komen maken met het Koersballen. Het lijkt wat op Jeu de boules, maar de bal moet op een speciale manier gegooid worden, omdat het zwaartepunt niet in het midden van de bal ligt.

Het wordt iedere donderdagmiddag binnen gespeeld, in de Oase. Je speelt het met twee teams. Koersbal is een leuke sport, geschikt voor iedereen, onafhankelijk van leeftijd of vaardigheid. Er is geen kracht voor nodig en de spelregels zijn niet moeilijk.

Aanmelden voor deze ’meeloopdag’ is niet nodig. Kom donderdagmiddag 9 maart om 13.30 uur gewoon naar de Oase. Wie weet is koersbal ook wel iets voor jou.

Liever eerst meer info? Bel dan naar Joke Aarts: tel.nr. 0161 - 223 333.